Intracto, digital agency uit Olen, snelt alle kerstplanners te lande ter hulp met de online Secret Santa organizer (www.secretsantaorganizer.com). Zeker kijken en je vrienden verrassen.

Pieter Janssens, Managing Director Intracto uit Olen : 'Secret Santa is een website die familie, vrienden of collega’s op een kerstfeestje willekeurig aan elkaar koppelt om cadeautjes aan elkaar te geven.

De webtool is universeel gemaakt met Engelse teksten en een responsive design voor tablets en smartphones.

Wat is Secret Santa?

Het principe van Secret Santa bestaat al geruime tijd. In het geheim de naam trekken van iemand waarvoor je een kerstcadeautje moet voorzien, is gekend over vrijwel de hele wereld.

De Secret Santa organizer van Intracto eert die traditie met een online koppelsysteem. En zónder het risico om je eigen naam te trekken!

Waarom een online Secret Santa organizer?

Niet alleen om te vermijden dat je je eigen naam trekt, maar vooral om familie, vrienden of collega’s over grote afstanden mee te betrekken in het kerstplezier.

Het internet heeft de wereld een pak kleiner gemaakt, waardoor kennissen niet enkel meer in je eigen dorp wonen. Er is een internationale community ontstaan die graag met elkaar deelt. Namen trekken uit een hoed behoort dan niet meer tot de opties en zelf alles regelen via e-mail wordt snel ingewikkeld.

Daarom dat Intracto een online tool voor Secret Santa heeft ontwikkeld. In het Engels, om het internationale karakter ervan te onderstrepen. We willen dat iedereen over de wereld kan meedoen.

Intracto wil het web beter maken

De visie van Intracto is het internet een betere plaats te maken voor de eindgebruikers. Dat doen we al met elk webproject dat we afleveren, maar de Secret Santa organizer is volledig belangeloos met de recreatieve surfer in het achterhoofd ontwikkeld.

Niet alleen is de werking van de Secret Santa organizer zo simpel mogelijk gemaakt, we hebben de website ook responsive gemaakt voor tablets en smartphones. De voorspelling dat meer dan 60% van het internetverkeer in 2014 mobiel zal zijn, maakt dat ook die gebruikers niet in de kou mogen blijven staan.

Tenslotte mag het oog ook wat. De Secret Santa organizer heeft een gezellig design meegekregen dat volledig de warme sfeer van de feestdagen uitstraalt.

De website www.secretsantaorganizer.com is het kerstcadeautje van Intracto voor het internet.  Zeker kijken en origineel genieten.